Tarieven en vergoeding

Wat voor vergoeding in aanmerking komt:

De behandeling Neuromusculaire therapie wordt door de meeste zorgverzekeraars (deels)vergoed als alternatieve geneeswijzen wanneer u hier een aanvullend pakket voor heeft afgesloten. De beroepsverenigingen die instaan voor onze kwaliteit zijn de NMTN en de NVST en kunt u wanneer u uw zorgverzekeraar (bij twijfel) om advies vraagt benoemen. Wanneer u niet in aanmerking komt voor vergoeding, kunt u contact met ons opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn om toch tot overeenstemming te komen voor de start van een behandeltraject.
  • eerste consult (Neuromusculaire therapie) inclusief intake €65,- 
  • vervolg consult (Neuromusculaire therapie) €58,- 
Onder Neuromusculaire therapie valt:
  • Triggerpointtherapie "Dry Needling"
  • Triggerpointtherapie Manueel "Diepe massage technieken" en "Fascia tecnniek"
  • De bovengenoemde behandelingen gaan in veel gevallen in combinatie met oefentherapie (rek, beweeg en houdingstherapie)

Na het eerste consult worden (eventuele) vervolg consulten naar aanleiding van klacht/aandoening in overleg met u bepaalt. 
   
Na de behandeling wordt de nota via de mail naar u gestuurd door Infomedics, deze dient u dan eerst te voldoen en kunt u hem indien bij uw zorgverzekeraar.

Wat niet voor vergoeding in aanmerking komt:                                        

  • Sport-Massage  30 minuten €30,-  (deel massage)
  • Sport-Massage  60 minuten €55,-
  • Kinesio taping   inclusief tape vanaf €12,50

De behandelingen "Neuromusculaie therapie" die vergoed worden uit een aanvullend pakket bij uw zorgverzekeraar staan los van uw eigen risico van € 385,-. Daar wordt dus geen beroep op gedaan.

De praktijk valt onder de klacht– en tuchtrecht van de NMTN

Triggerpointtherapie Emmen

Aangesloten bij: Beroepsverenigingen NMTN, NVST en overkoepelende organisatie's NIBIG en RBCZ

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur. Zaterdag van 09.00 uur tot 12.00 uur. Parkeren is gratis en kan bij het gebouw of op het grote parkeerterrein, na het bezoek wordt uw kaartje afgestempeld en kunt u het terrein weer verlaten.